2017-06-13 23:53:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Önhibáján kívül keveredhet valami zűrös ügybe

Napi horoszkóp június 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez kedvez önnek, ám a Mars és a Plútó lefékezi ezt a hatást. Bár sok dolga lenne, mindennel csak nehézkesen halad, adódhat olyasmi is, amibe beletörik a bicskája.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén viharfelhők gyülekeznek, a főnöke alaposan kioszt mindenkit. Akár még önt, személyesen is érheti kritika. Ne vegye a szívére, de fontolja meg, mert talán van némi igazsága.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében jár, emiatt az egészégére kellene fókuszálnia. Iktasson be mára egy diétás napot. Ne igyon kávét, és fekete teát sem, inkább fogyasszon minél több forrás vize, gyógyvizet. Lényegesen jobban és frissebbnek fogja érezni magát.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kreatív munkákra fantasztikusan jól használhatja fel ezt a napot! A fontos döntéseit viszont halassza későbbre. Ne írjon alá semmilyen szerződést sem. A délután folyamán egy váratlan, szerencsés véletlenben lehet része.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Kissé szétszórt a mai napon, nem találja a helyét, nehezen megy a munka. Talán nem véletlen, hogy nem tud a feladataira koncentrálni - lehetséges, hogy ma valaki megdobogtatja a szívét. Talán ez az illető épp az egyik munkatársa lesz.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap talán eseménytelenül telik el, de lehet, hogy ön ma éppen ezt élvezi a legjobban. Az utóbbi időben úgyis megszaporodtak a teendői, most végre komótosan nekiláthat, hogy végezzen valamennyivel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen résen, mert valaki a munkahelyén túl sokat beszél önről, és nem csak jókat. Van, amikor jó a figyelem középpontjába kerülni, de ön ezt most szívesen elkerülné… Ne foglalkozzon a pletykákkal, akkor azok hamar elcsitulnak!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Egy fontos megbeszélés, találkozó meghiúsulhat, nem kis bosszúságot okozva ezzel önnek… Próbálja meg jól beosztani az idejét, hogy több elmaradással már ne kelljen számolnia.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne kockáztasson az üzleti életben, mert most egy komolyabb pénzösszeget is elbukhat, ha nem a biztosra megy… Azt is fontolja meg jól, vajon elég megbízható-e az üzleti partnere!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyén most nyugalmat talál, néha még az unalom is környékezi. Ne izguljon: hamarosan felpörögnek az események. Délelőtt végezze el mindazt, ami rutinból megy, és készüljön fel a váratlanra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Önhibáján kívül keveredhet valami zűrös ügybe, ha segíteni akar valakin. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kell tagadnia a segítséget, de jól gondolja meg, hogy hogyan teszi. Este örömteli szép pillanatokban lehet része.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha tart egy kis önvizsgálatot, és saját megérzéseire hallgat, jobban jár, mintha konfliktusokba keveredik. A bosszúságok sajnos szerepelnek a mai étlapon… Van értelme annak, hogy egy lépést hátra lép, a legjobb eredményeket érheti el ezzel.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: